HABERBG.NET|Bulgaristan haberleri

14 yaşında ! 🎂


 

Haskovo-Konuş -Makaza yolunda ağır kaza,biri çocuk dört kişi yaralandı.



Karayolu Polisi ve Acil Servisi'nen yapılan açıklamaya göre, Haskovo'nun Rusçuk-Makaza yolu üzerindeki Konuş köyü yakınlarında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu biri çocuk 4 kişi yaralandı. Kaza bugün saat 13.50 sıralarında meydana geldi.



İlk verilere göre kaza sollama sırasında meydana geldi.Yaralıların iki ambulansla Haskovo'daki bölge hastanesine kaldırıldığını bildirildi. Yaralıların  durumlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi.Olay yerine,kurtarma ve yardım için bir itfaiye aracı gönderildi.

 Haskovo'daki Hastane yönetimi, kazada yalnızca politravmalı 50 yaşındaki bir kadının durumunun ciddi ağır olduğunu açıkladı.

Yoğun trafik nedeniyle olay yerinde de kuyruklar oluşurken, trafik polisleri dönüşümlü olarak çift yönlü trafiği yönlendiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓

Diplomatik araçta uyuşturucu ele geçirildi